Pages

Thursday, December 13, 2012

Duit tak berapa nak banyak

Assallammualaikum...
Yuhuuuu, sudah lama saya tidak bersiaran...sibuk? ya...sangat sibuk.Takkan lah sibuk sangat dak? Sebenornya saya tidak boleh upload gambor lagi.... Rupa-rupanya ada had gak ek. Sapalah nak nengok blog kalau dok nyembang tak tentu pasal kan...
Macam mana mahu "settle" ini problem? Tanpa mengeluarkan duit akak yang tak berapa nak banyak ni.

11 comments:

  1. don worry kak gerau,hari tu saya pun ada masalah yg sama....leh rujuk n3 saya ni,harap2 dpt membantu

    http://sinarkasihkhairina.blogspot.com/2012/12/selesai-sudah-masalah.html

    ReplyDelete
  2. bru brkesempatan mnjengok k gerau.. baca kenangn2 di mekah.. seronoknya.. bila la giliran saya nak tiba.. huuu..

    ReplyDelete
  3. Senyum tinguk nm url awk....my ank2 suka pnggil mak dia urg "mama panda"...nm tu br sempena mak dia urg yg comel mcm panda...ank yg umur 6 thn suka peluk kaki mcm bby panda....gerammmm

    ReplyDelete
  4. salam gerau..Cm pun pernah alami perkara camni.Sebab tak berapa faham tentang benda ni jadi Cm bgtau anak Cm Mommy maryam.Dia bayar USD 2.49 .Bayar kat Google wallet.Kira dah 3 kali renew :)

    Cm tak tahu pulak ada cara lain yg free rupanya:)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Upload gambar kat free web lain spt photobucket.. then copy link dlm blog.. cumanya cam malas sikit nak wat keja 2 tmpt

    ReplyDelete
  8. welcome back.......buatlah cam ina khairina kata tu......then upload bnyk2,kasi balas dendam

    ReplyDelete
  9. haku? hampeh tak tau. tu ramai dah doktor nolong. aisehh, miss lah gambo Kak Gerau gini. Sabo sabo sabo...sabo suatu nikmat.

    ReplyDelete
  10. kak gerau cube tgk kt sni..

    http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2012/11/penyelesaian-untuk-blog-yang-tidak.html

    dia ad bg tutor yg blh tlong u..

    ReplyDelete
  11. Terima kasih kepada semua...kita tak gheti, walaupun dah tengok cara nak membuatnya...last-last kita guna cara nur easy senang...cuma, betullah, leceh sikit...tapi orang yang tak pandai macam kak gerau ni, kira leceh banyaklah...he he he...
    to ceh to ceh

    ReplyDelete