Pages

Wednesday, January 6, 2010

... Cam dah Tak Konyok

Ha ha ha ha

Ha ha ha ha

Wa ka ka ak aaa

Akhirnyaa....akhirnya...

Rasa cam pitam sedar semula. Rasa cam balik jadi  anak dara. He he he.
Rasa cam papa dah jadi kaya. Rasa syiok cam sendut ais waktu dahaga. Rasa cam badan dah slim gila.

Lagi...eemm,

Rasa cam dapat banyak hamper..Sekaligus 3.


Hamper ni kita buat bukan kita dapat.

Baru nak telefon Bill Gate, masalah dah settle. Puas menggodeh malam tadi akhirnya berjaya.


 Terima kasih lah pada geng gebang yang bersusah payah memberi idea.  Nah, ambillah puding bertakhtakan buah kesemak sebagai menjamu mata.

Adikblog, somuffins, Kak Intan, DrSinga, Tie,KOG, Iman, K Nor, Cik Liz, Dila Noor, Catz, Jun, Hazila, Ain, Ima, Watierman, Love, Khairul, hantumakan, ashley, Ayu, Zai, NJ,

Beriya-iya menyuruh gerau menggodeh sendiri. Menyokong gerau menggodeh sendiri. Sendiri lagi dan memang leer aku yang kena godeh sendiri sebab blog aku sendiri. Sampai aku sendiri pun tak tahu bahagian mana yang aku klik hingga boleh. 

Sebab sangatlah terharunya atas sokongan semua. Terimalah lagu hasil  kerja meng cut n paste ciptaan gerau ni khas untuk kalian. (Ni part Queen Jah paling takut)

Fikirkan Boleh

Jika kau fikirkan kau boleh
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Usahamu tidak menentu

Jika kau fikirkan kekalahan
Kau hampiri kegagalan
Jika kau fikirkan kemenangan
Kau hampiri kejayaan

Percaya apa kau lakukan
Tabah apa kau usahakan
Bertindak atas kemampuan
Engkau boleh


Boleh? Boleh kan nyanyi sendiri. Ki ki ki. Patriotik apa.

Psst: Alhamdulillah. Sukanya kita . Tetiba aje rasa macam dah tak konyok.

24 comments:

  1. Hahahahahahaha.... kite pun suke gak. hehhehehe..... kire ok ape kak gerau godek2 sendirik pastuh dah ok. Kite gak la yang masih konyok.hihihi

    ReplyDelete
  2. hehehehehehehe... k.nor pun tumpang gembira dn bahagia gak... mmg seronok sgt bila tengok blog gerau muncul kat hapdet blog k.nor pagi ni dgn n3 baru yg menceriakan ni... tahniah ya.. past yg paling best, siap nak call Bill Gates tuh... apapun tahniah ya.. dah berjaya menggodek sendiri blog gerau :D

    ReplyDelete
  3. *type error .. past ---> part

    ReplyDelete
  4. dah dapat baca..terima kasih sebab menggodek..kalau tidak asik kuar tanda x je..

    ReplyDelete
  5. hik3...gerau menduduki carta kedua bila jun bukak blog pagi ni..ekekke...suka2...eh pasai jun plak terlebih suka..hehehe

    ReplyDelete
  6. suke sangattttttt..sebab tulisan kak gerau telah menceriakan hariku =)

    kak gerau update selalu tau =)

    ReplyDelete
  7. Syukran Jaziran....hahaha..paling best dapat makan puding ...walaupun tak tolong wat apa2...baik punya kawan hehehe..rezeki pagi2 dah dapat mamam puding!!!
    Wah semangat betoi la Akak melalak lagu ciptaan gerau ...sebab anak2 dah gi sekolah..jgn makcik sebelah ni call maintenance dah ingat Akak kena sampuk ke apa...sebab selama ni senyap jer!!!..Way to go Gerau!!!

    ReplyDelete
  8. a'ah dah ok dah kak. aritu update la cano pun dio tooootapppp nampak cam takdo apo2 kan? kipapdegudwerk!

    ReplyDelete
  9. godek kak...
    godek...
    kita dah tau apa makna 'konyok'!!!

    ReplyDelete
  10. Sue pun tumpang hepi gak nih kak...walaupun selalu ketinggalan zaman..huk.. apa2 pun tahniah ek.dah ok nih

    ReplyDelete
  11. bravo kak gerauuu!!!!!

    ReplyDelete
  12. Anonymous6/1/10

    yeyeeeeeyyyeeehhh...

    Iman nga suker sangat nih...
    da puas tangan ni sakit2 menaipp plus menggodek akhirnyer 'berjaya' jugakkkk...

    huhuhuh~

    p/s ade 2 meanings nih kak gerau...hehehe~ btw, congrats yek!

    ReplyDelete
  13. Adoi!!! Saya pulak yg konyok sebab pagi pagi kena nyanyi lagu tu sendiri.

    ReplyDelete
  14. hahahahahahahahahaha...gerau...
    akhirnya berjaya..hasil keja tangan sendiri la kan..blog sendiri..ok la tu..nak kalungkan medal tapi jauh lak ni..hahahahaha

    psst : teringat nyanyi lagu ni dulu masa pernah join MLM..konon bagi bakar semangat...tapi sama la tuk gerau gak ni..hahahahahaha...

    ReplyDelete
  15. kikikikkikiki macam-macam kak gerau ni, bleh dah eh? alhamdulillah...lepas ni bleh ler baca gebang lagik byk, bestttttttttttttttttttttt...muahsss..jgn lupaaaaaaaaa citer lagik bykkk

    ReplyDelete
  16. Salam kak,
    bole tanya, buah kesemak camana? Tapi, seronok baca cite kak.
    Saya teringat masa saya godek2 blog dulu. Tips saya, jgn guna script yg tak dikenali. Syor saya, bloggerbuster je. :)

    ReplyDelete
  17. hihihi ...tahniah ...

    ReplyDelete
  18. adikblog: kalau Ijan tolong godehkan n jadi ok lagi ok kan.

    K Nor: Tq kak nor.

    Erna:Kalau keluar makanan sedap gak ek. Ni keluar X lak

    Jun: Carta pertama sapa lak?

    dilla: he he he

    Watierman: Kita kat sini pun dengor, Kuat betul kak.

    Tijah: terima kasih la tijah. Hati akak pun sonang dah tijah.

    Ibusinga: Dah tak konyok kan? he he he

    Ha Sue: tak pe su, janji mampir.

    Ain: Bravo ain, clap-calp your hand

    Iman: Typewriter la katakan. he he he

    Hazila: Jiran sebelah marah tak?

    NJ: TERbakar tak semangat?

    AbbotC: Ahaksss

    Indahhouse: buah kesemak tu buah pisang kaki. tu cakap orang dulu-dulu.

    DZhana: Sibuk nampak cikgu.

    ReplyDelete
  19. gerau akak dah letak gambar waterbath tu.. p la tengok ya.. :)

    ReplyDelete
  20. Salam kak gerau!! kita pun suke jugak sbb baru nmpk update terbaru kat blog kita kalau tak kat bwahhhhh jerrr dia terletak :D.. salam windu salam tahun baru salam semuanyer :D terima kasih nak ucap kan nii atas doa kak gerau buat kita n hb :-)

    ReplyDelete
  21. konyok tu apa maksudnya kak??

    anyway,selamat belated tahun baru..heheheh

    ReplyDelete
  22. akak "rasa" je macam tak konyok, tapi hakikat sebenarnya? hihihih...

    ReplyDelete
  23. salam..tahniah ek..biasalah tu dah tuo opppp veteran baru pandai it..cam akak ni..puas belajar..tapi tak pandai-pandai..saya budak baru belajar..kalau salah set jangan salahkan orang lain..salahkan diri sendir ajo..

    ReplyDelete
  24. eheheh kita ketinggalan.. apa cite konyok konyot koyot....uwaaa... apa2pun, link gerau kat umah along dh ok.

    ReplyDelete